Gynaecologisch Centrum

Welkom bij Gynaecologisch Centrum Mechelen

Via deze heten wij u van harte welkom op onze website!

Wij zijn een groep van 9 gynaecologen verbonden  aan het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. De gynaecologen worden bijgestaan door een vroedvrouw en menopauzeconsulente.
We hebben raadpleging in het Imeldaziekenhuis maar hebben ook allen raadpleging  op onze privé consultatie te Mechelen. Enkelen houden ook consultatie te Somedi (medisch centrum Heist op den Berg).

Op deze website kan u  informatie terugvinden over onze praktijk die het volledige spectrum van de gynaecologie en verloskunde behandelt. U zal merken dat naast de algemene gynaecologie verloskunde er bijzondere interesse domeinen zijn waarvoor we bijkomende opleidingen volgen. Uiteraard kan u voor de algemene gynaecologie steeds terecht bij de arts van uw keuze.

U kan via deze site online een afspraak maken voor de raadpleging te Mechelen. U kan ook steeds telefonisch terecht op het nummer 015/41 24 34. Voor afspraken in het Imeldaziekenhuis kan u terecht op het nummer  015/50 51 11 en voor afspraken in Somedi Heist o/d Berg via 015/25 89 11.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u binnenkort op een van deze locaties te mogen verwelkomen!


Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

Afspraken dienen minstens 24 uur op voorhand geannuleerd te worden. Indien niet tijdig geannuleerd wordt zal er een administratieve kost van 20 euro aangerekend worden.

MEDISCH AFGEVAARDIGDEN kunnen enkel telefonisch een afspraak maken via 015 412 434.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.